Klantenservice

Voor al uw vragen over betalen, Levering & retourneren!

Op deze pagina vind je onze contactgegevens en informatie over uw bestelling, zoals; retourneren, levertijd & verzendkosten, betaalmethoden, garantie & klachten. Wij doen ons uiterste best voor jou als klant.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Dit staat in dat geval vermeld op de productpagina. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL of PostNL. Je ontvangt na uw bestelling een track&trace code op het opgegeven e-mailadres waarmee je je bestelling kunt volgen. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Voor particulieren: 
€ 5,49 voor bestellingen onder de € 65,- met thuisbezorging
€4,95 voor bestellingen onder de €65,- met bezorging bij een DHL service point 
Gratis voor bestellingen vanaf € 65,-

Voor professionals: 
€ 8,07 voor bestellingen onder de € 125,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 125,-

Internationale verzending / international delivery

Voor bestellingen naar het buitenland worden de verzendkosten per land bepaald v.a. € 7,95. De exacte prijs wordt berekend in je winkelmandje.