Klantenservice

Voor al uw vragen over betalen, Levering & retourneren!

Op deze pagina vind je onze contactgegevens en informatie over uw bestelling, zoals; retourneren, levertijd & verzendkosten, betaalmethoden, garantie & klachten. Wij doen ons uiterste best voor jou als klant.

Verkooppunten

De producten van Zenchi zijn verkrijgbaar via behandelaars, drogisterijen, apotheken en online. Bent u gebruiker en wilt u meer informatie of onze producten bestellen dan kunt u dat onder andere doen via de volgende webshops:

www.oerzinnigshoppen.nlwww.flaska.nlwww.mycopower.nl

Internationaal

De Zenchi produkten zijn ook verkrijgbaar in andere Europese landen. Wij geven u graag persoonlijk informatie over de verkrijgbaarheid van onze produkten in Europa. U kunt contact met ons opnemen als u importeur, distritbuteur, groothandel of wederverkoper bent en interesse heeft in een samenwerking met Zenchi om de Zenchi producten aan te bieden aan uw klanten.

Wilt u producten van Zenchi bestellen als behandelaar of opnemen in uw assortiment dan kunt u dat doen door het aanvragen van een account voor de webshop van deze site: Zenchi. Voor het aanvragen van uw persoonlijke inloggegevens klik hier.