Klantenservice

Voor al uw vragen over betalen, Levering & retourneren!

Op deze pagina vind je onze contactgegevens en informatie over uw bestelling, zoals; retourneren, levertijd & verzendkosten, betaalmethoden, garantie & klachten. Wij doen ons uiterste best voor jou als klant.

Over Zenchi

Zenchi streeft ernaar natuurlijke innovatieve producten te leveren die betaalbaar zijn en waarbij maximale zorg voor kwaliteit en milieu wordt betracht. Behalve het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten die passen bij een OERspronkelijke leefstijl wil Zenchi ook bijdragen aan bewuste samenleving. Met een OERspronkelijke leefstijl wordt een leefstijl bedoeld die gebaseerd is op de voetsporen die onze voorouders hebben nagelaten in ons erfelijk materiaal. Zenchi maakt voor haar producten gebruik van biologische en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Alle merken die Zenchi voert zijn van biologische oorsprong en/of dragen bij aan een bewuste levensstijl.

Een belangrijk uitgangspunt in de samenwerking met onze leveranciers is de goede zorg voor mens en milieu. Door de biologisch certificering van onze producten waarborgen we een productiewijze met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest.

Zenchi vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de samenleving door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Ieder jaar wordt een project uitgekozen waaraan een actieve bijdrage wordt geleverd. Zenchi sponsort World VisionWorld Vision wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen, dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven waarbij oorzaken van armoede en onrecht worden aangepakt.